Mies Läiski Ninan Pakaroita Kämmenellään Ja Nina Kiljui.lopulta Mies Veti Kalunsa Ninan Sisältä Ja Käski Tyttöni Polvilleen Lattialle.

Sormus ei estä

Seuraavana aamuna Nina saapui kotiin, kertoi olleensa yötä Heidillä, ei halunnut kuulemma herättää minua. Mies pyöritti kortsun kullinsa päälle ja läimäisi huoraansa pakaroille.

Nina polvillaan miehen edessä, käsi rytmikkäästi liikkuen ja vaaleat hiukset samassa tahdissa heiluen, miehen painaessa kädellään Ninan takaraivoa.Taksi vei tyttöni omakotitaloalueelle, jonne heitä seurasin minäkin. Mies läiski Ninan pakaroita kämmenellään ja Nina kiljui.

Lopulta mies veti kalunsa Ninan sisältä ja käski tyttöni polvilleen lattialle. Hänen tultua kotiin halasin häntä, ja kuljetin käteni vihjailevasti hänen pakaroilleen hameen alle. Nina ulvaisi nautinnosta.En haluaisi myöntää tirkistelyä, mutta näin koko toimituksen makuuhuoneen ikkunasta.

Kropassakaan ei ollut moitteen sijaa, kiinteä ja urheilullisen lihaksikas. Jyri voihki mielihyvästä ja otin käsittelyyni hänen kovana seisovan kyrpänsä. Sen jälkeen emme ole olleet päivääkään erossa. Olemme olleet yhdessä nyt melkein kaksi kuukautta, ja se aika on todennäköisesti ollut elämäni mahtavinta aikaa.

Tapasimme yliopistolla ja olin heti ihastunut häneen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *